Fashion Chicks doet grootste Girls Night ooit

19 nov 2015, by linda in Geen categorie

VicDe nieuwe Nederlandse speelfilm Fashion Chicks, met Victoria Koblenko in de hoofdrol, beleeft vrijdagavond de premiere tijdens de Girls Night. Dit is een variant op de populaire Ladies Nights, alleen dan voor tienermeisjes. Zij worden ontvangen met een rode loper, een welkomstdrankje en een goodie bag.

Fashion Chicks draait vrijdagavond in 58 zalen tegelijk door heel Nederland. Het is daarmee de grootste Girls Night die tot nu toe in Nederland is georganiseerd. Nog niet alle voorstellingen zijn overigens uitverkocht.
In de Pathé Arena wordt het publiek ook getrakteerd op een live optreden van de band B-Brave, die de titelsong van de film heeft verzorgd. In deze bioscoop, waar ook diverse hoofdrolspelers hun opwachting maken, draait Fashion Chicks in maar liefst zes zalen. In de andere bioscopen in het land kan het optreden worden gevolgd via een live-stream.

De film vertelt over een onzeker meisje (Liza Sips) dat dankzij een modeblog onverwacht populair wordt. Hierdoor krijgt ze te maken met een gehaaide modedirecteur (Victoria Koblenko). Andere rollen worden gespeeld door Renee Fokker, Roue Verveer, Jason de Ridder en Patrick Martens.

Fashion Chicks draait vanaf 2 december in heel Nederland in de bioscopen.

Bron: RTL Boulevard