Hilarische komedie Hallo Bungalow nu in de bioscoop

04 dec 2015, by linda in Geen categorie

HB nb jpDe hilarische komedie Hallo Bungalow draait vanaf vandaag in meer dan 70 bioscopen. Op 24 november was de feestelijke première met de cast in Pathé Arena.

Het verhaal
In suf vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen (Lies Visschedijk, Eva Van der Gucht en Anne-Marie Jung) die hun leven meer dan zat zijn. Ze besluiten de criminele parkmanager te chanteren om voldoende geld te verdienen voor een nieuw leven. Hun baas blijkt een geducht tegenstander en huurt twee low-budget huurmoordenaars in om zijn chanteerders te vinden. Onze heldinnen moeten alles op alles zetten om te overleven.

Productie
Hallo Bungalow wordt geproduceerd naar een idee van Anne de Clercq (Jack Bestelt een broertje, Floor Faber, S1ngle), die tevens de regie op zich neemt. Het scenario van Hallo Bungalow is geschreven door Elle van Rijn en Anne de Clercq. Hallo Bungalow wordt geproduceerd door 2CFILM (Edvard van ’t Wout, Robin de Levita, Kees Abrahams en Bobby Boermans) in coproductie met Just Productions (Eric de Groot en Frank Groenveld). 2CFILM en Just Productions werkten eerder samen bij Hartenstraat en Jack bestelt een broertje en produceren dit jaar gezamenlijk ook de keiharde komedie Fissa (release 4 februari 2016). Just Film Distribution verzorgt de filmdistributie van Hallo Bungalow in Nederland.

Hallo Bungalow is nu te zien in de bioscoop.