Nederland Muziekland en Breda in Concert

12 mei 2016, by linda in Geen categorie


ProfielfotoBreda in Concert, dat dit jaar haar vierde editie beleeft, gaat een samenwerking aan met de producent van het Nederlandstalige muziekprogramma Nederland Muziekland.

Vanaf 12 juni is het tv-programma wekelijks op zondagmiddag te zien zijn bij SBS6. Nederland Muziekland zal daarnaast zijn naam verbinden aan live event Breda in Concert, dat verder gaat als Nederland Muziekland-Breda in Concert.

Arno van der Star, organisator Breda in Concert en eigenaar Eye 4 Dance: “We hebben al twee jaar op rij te weinig capaciteit voor de vraag vanuit het publiek en het is nu tijd om door te groeien! We gaan een samenwerking aan met SBS6, Producent Just Productions TV en platenmaatschappij BERK Music die samen het populaire muziekprogramma Nederland Muziekland produceren. In het tv-programma leven we in de weken toe naar het festival met unieke kijkjes achter de schermen. Daarnaast is er een sfeerverslag van het evenement een week later al op TV te zien en we gaan qua line-up en beleving extra uitpakken en echt doorgroeien!”

De vierde editie vindt plaats op zaterdag 6 augustus.