Oliver Heldens produceert titeltrack voor keiharde komedie Fissa

12 jan 2016, by linda in Film

oliver heldens nbNiemand minder dan de legendarische houseproducer Oliver Heldens heeft de titelsong van de komedie Fissa geproduceerd. Heldens brengt samen met de jonge, opkomende artiest Throttle het indrukwekkende ‘Waiting’.

Oliver Heldens & Throttle 
Inmiddels een bekende naam in de dance: Oliver Heldens. Na wereldwijde hit singles als ‘Gecko’, ‘Koala’, ‘Melody’, ‘Shades Of Grey’, en het recente ‘Wombass’ kent iedereen zijn naam. Throttle is tegenwoordig ook geen onbekende meer. Door zijn debuutsingle ‘Together’ en zijn recente versie van Earth, Wind and Fire’s classic ‘September’, is hij een artiest in de dance om goed in de gaten te houden.

Het verhaal 
Fissa vertelt het verhaal van drie jongens, die elkaar nodig hebben om hun examentijd te redden. Nerd Ruben helpt de twee populaire jongens, Max & Yous, met het behalen van hun examens en in ruil daarvoor helpen zij Ruben met het organiseren van het gruwelijkste examenfeest ooit. En een keiharde fissa wordt het: gruwelijke DJ Oliver Heldens, drank -veel drank-, schuimkanonnen, lekkere chicks en vooral hard gaan.

Cast Fissa 
Yannick van de Velde (Aanmodderfakker) en Alex Hendrickx (App) spelen de hoofdrollen van oude vrienden Max en Ruben. Bilal Wahib (Spangas) is te zien als Yous. Ruben heeft bovendien een heimelijke crush op Anne Bo, een rol van Abbey Hoes (Nena). Belinda van der Stoep (Alleen maar nette mensen) is te zien als Ivana, het vriendinnetje van Max. Arjan Ederveen (Lang & gelukkig), Hans Kesting (Noord Zuid) en Miryanna van Reeden (Meiden van de Herengracht) zijn de gevreesde docenten op de middelbare school. Daarnaast zijn bijrollen weggelegd voor Anneke Blok (Soof) en rappers Adje & Lexxxus.

De titelsong ‘Waiting’ is nu overal verkrijgbaar en vanaf 4 februari te beluisteren in de keiharde komedie Fissa. Bekijk hier de trailer van de film en beluister hier de titelsong ‘Waiting’.