Just Productions is een productietak voor films en TV en onderdeel van de Just Media Group. Just Media Group is een full service mediabedrijf dat entertainmentcontent, produceert, creëert en distribueert voor de Benelux-markt en voor B2B. Tot de Just Media Group behoren de bedrijven Just Works, Just Games, Just4Kids, Just Entertainment en Just Productions. Begin van dit jaar heeft Just Media Group tevens de tv-zender NostalgieNet aangekocht, vanaf september krijgt de zender een nieuwe naam: ONS. Vanaf het najaar krijgt ONS een vaste horizontale programmering, met op elk tijdstip herkenbare programma’s. Er komt ook een nieuw middagprogramma, Bij ONS aan tafel, de Top40 keert terug op tv, een talkshow, Mari Carmen Oudendijk neemt de kijker mee in de recente geschiedenis en in Pension Pleijsier nodigt Sjoerd Pleijsier bekende Nederlanders uit in Frankrijk.

Film:

De eerste eigen productie voor Just Productions was de komedie Homies, welke meer dan 200.000 bioscoopbezoekers behaalde. Daarnaast heeft Just Productions meerdere coproducties op zijn naam staan, waaronder Hartenstraat (i.s.m. 2CFilm), Heksen Bestaan Niet (i.s.m. AM Pictures) en de onlangs met Gouden Film bekroonde Jack Bestelt een Broertje (i.s.m. 2CFilm) en Fashion Chicks (i.s.m. AM Pictures) welke momenteel in productie is.

TV:

Wonder School is het 1e format dat intern is ontwikkeld en in productie is gegaan. De 1e serie van 26 afleveringen is momenteel te zien bij RTL Telekids. Begin 2015 heeft Just Productions TV de registratie verzorgd van het concert van Herman van Veen in Carré. In het voorjaar van 2015 heeft Just Productions de TV registratie verzorgd van het afscheidsconcert van Acda en de Munnik in Carre en is Nederland Muziekland 2.0 in productie gegaan i.s.m. SBS6. Momenteel is Nederland Muziekland op de late zaterdag avond te zien bij SBS6. Binnen Just Productions TV worden momenteel diverse programma ideeën en formats ontwikkeld en komen er ook op het gebied van concert en theater registraties weer een aantal mooie samenwerkingen aan.

Wil je weten wat nog meer op stapel staat? Neem contact op en wij geven je een kijkje achter de schermen.