Bij ONS aan tafel


Release:
september ’15

Producent:
Just Productions

Productie:
Kook en lifestyle programma

Afleveringen:
16

Presentatie:
Kristel van Eijk & Walter Muis

Zender:
ONS

HÉT KOOK EN LIFESTYLE PROGRAMMA BIJ ONS

In Bij ONS aan tafel nodigt presentatrice Kristel van Eijk elke week een aantal bekende gasten uit in onze Beachclub op één van de mooiste plekjes van Nederland: de Loosdrechtse plassen.

De gezichten van ONS, spraakmakende gasten en bekende Nederlanders nemen samen met Kristel de week door: wat staat er te gebeuren bij de gasten zelf? Wat gebeurt er in het land? Wat zijn de
nieuwtjes in de entertainmentwereld? En wat gebeurt er bij ONS? Natuurlijk wordt er ook gegeten: huiskok Walter Muis maakt elke aflevering een heerlijk gerecht dat aan het einde van de aflevering wordt geproefd door de gasten. Daarnaast is er iedere aflevering muziek met wekelijks een muzikale gast, die zijn/haar favoriete nummer akoestisch ten gehore brengt.

Bij ONS aan tafel krijgt de kijker de leukste uittips, we praten over de laatste trends en de nieuwste gadgets en we behandelen de nieuwste filmreleases. Eigenlijk alles wat ONS interesseert komt voorbij. Bovendien zullen er highlights te zien zijn van wat er komende week te zien is bij ONS.

 

Category: Reeds in release, TV