Homies


Releasedatum:
22 januari 2015

Producent:
Just Productions

Genre:
Comedy

Speelduur:
100 minuten

Regisseur:
Jon Karthaus

Scenario:
Jon Karthaus, Diederik Jekel

SYNOPSIS

In de comedy Homies is Timo (Robert de Hoog) vastbesloten om zijn ex-vriendin Sophie (Charlie-Chan Dagelet) terug te winnen. Hij en Sophie waren het perfecte stel, totdat zij het uitmaakte… Sophie had behoefte aan een volwassen relatie met iemand die zijn leven wél op de rit heeft. Dit is voor Timo nogal een dingetje zeg maar… Want het zooitje ongeregeld waar hij nog steeds mee samenwoont, is nog lang niet toe aan een volwassen leven. Timo zet alles op alles om Sophie te overtuigen dat hij het roer sinds de break up allang heeft omgegooid. Kleine uitdaging is alleen wel dat hij de waarheid iets mooier heeft gemaakt dan deze daadwerkelijk is.

Vol goede moed na een avondje met Sophie, komt Timo thuis in de woning die hij nog steeds deelt met zijn Homies Mark, Felix en Sebas. Daar komt hij echter oog in oog te staan met de Russische maffia. Sebas (Manuel Broekman) blijkt per ongeluk de verkeerde mensen tegen zich in het harnas te hebben gejaagd. Dit kleine ‘incidentje’ heeft ertoe geleid dat er niet alleen drie zwaar geïrriteerde Russen in huis staan, maar er ook 22 kilo coke ligt. Aan Timo, Mark, Sebas en Felix de verantwoordelijke taak om deze lading binnen één week te verkopen tegen de straatwaarde. Maar verantwoordelijkheid nemen en gedegen plannen bedenken zijn nu net niet bepaald de sterkste kanten van de vier Homies….

CAST

Robert de Hoog, Manuel Broekman, Gijs Naber, Tibor Lukács, Charlie Chan Dagelet, Carolien Spoor, Kiki van Deursen, Geza Weisz, Victoria Koblenko, Sanne Vogel, Oscar Aerts, Cees Geel, Johnny Kraaijkamp, Jennifer Hoffman

Releasedatum VOD: 5-5-2015
Releasedatum DVD / Blu-ray: 19-5-2015

JP_imdb_V1
  JP_www JP_fb JP_Twitter JP_Insta

 

Category: Film, Reeds in release