Wonder School


Release:
januari 2015

Producent:
Just Productions

Productie:
Kinderprogramma

Afleveringen:
26

Presentatie:
Nick Nielsen

Zender:
RTL Telekids

Over Wonder School
Op de Wonder School maakt Wardo, de Verwonderaar jouw wereld wonderlijk met grote en kleine wonderen. In zijn handen worden ook alledaagse voorwerpen bijzonder, wat zelfs Wardo verwondert. Iedere les is er tijd voor een wonderlijke afspraak in het Wonder Theater in Kids Wonderland. Hier wordt Wardo verwondert door jonge verwonderaars. Ze laten hem hun meest wonderlijke wonder zien. Terug in zijn Wonder School leert Wardo de kijker de kunst van het verwonderen. Hij legt een wonder uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die je vast wel in huis hebt zodat je meteen zelf aan de slag kan en iedereen laat geloven in iets dat helemaal niet kan want de wonderen zijn de wereld echt nog niet uit.


Vanaf 4 oktober is Wonder School terug met 22 nieuwe afleveringen bij Telekids op RTL 8: Wonder School, Wonder van de Dag.

Over Wonder School, Wonder van de Dag
Wardo Wonder verwelkomt zijn leerling-verwonderaars, die mooi op tijd zijn voor de nieuwe les, met een korte truc, een wonderlijk verhaal uit zijn grote boek of een brief die hij gekregen heeft als start voor de les van vandaag. Wardo leert de kijker de kunst van het verwonderen. Bij sommige trucs is een assistent heel handig.Wardo heeft Faye uitgenodigd, om hem bij een aantal van de trucs te helpen. Voordat hij het geheim uitlegt moet  iedereen die dit geheim niet mag weten de kamer uit, verwonderaars onder elkaar.  Wardo legt een wonder uit, waarbij hij voorwerpen gebruikt die de verwonderaars vast wel in huis hebben zodat ze meteen zelf aan de slag kunnen en het publiek kunnen laten geloven in iets dat helemaal niet kan want; de wonderen zijn de wereld echt nog niet uit.

 

JP_www JP_fb

Category: Reeds in release, TV