Tienerfilm Fashion Chicks nu in de bioscoop!

02 dec 2015, by linda in Geen categorie

FC nb justproductions

De nieuwe Nederlandse tienerfilm Fashion Chicks draait vanaf vandaag in meer dan 90 bioscopen. Op 20 november was de officiële première in Pathé Arena gekoppeld aan een Girls Night, een variant op de populaire Ladies Nights. Het werd de grootste Girls Night ooit met vertoningen in 58 zalen door heel Nederland. Het publiek in Pathé Arena werd ontvangen met een roze loper en een live optreden van de band B-brave. Het interview met de cast en het optreden was ook in vele andere bioscopen te volgen door middel van een livestream.

Social Media hit
Nog voor de officiële release van Fashion Chicks was de tienerfilm al een grote hit op social media. De trailer werd binnen twee maanden al ruim 250.000 keer bekeken en op instagram kreeg de film al 20.000 volgers. Lees hier meer over Fashion Chicks op social media.

Het Verhaal
Als Esmee (Liza Sips) stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego ‘Lizzy’. Door een toevallig optreden op Fashionweek worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashiondirector en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven in. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt…

Vanaf vandaag draait Fashion Chicks in de bioscoop.